Jesús Purroy

"La parella és...", de Josep Pere Peyró

Música de Jesús Purroy i Jordi Carreras (1995)


La parella és... de Josep Pere Peyró. BSO de Jesús Purroy & Jordi Carreras El meu amic Sergi Castellví-Bel em va demanar una música per l'obra que estava assajant amb el seu grup de teatre a la Barceloneta. Vaig composar unes cortines sonores per separar les diverses escenes de l'obra, i un tema per obrir-la i tancar-la. Ja posats a fer, també vaig acabar actuant en un parell de papers, sense donar cap mostra de talent per al teatre.

Per fer l'enregistrament vaig comptar amb l'ajuda d'un altre amic, en Jordi Carreras (escolteu la seva música aquí). En Jordi va tenir la idea d'afegir la trompeta amb sordina Harmon, va contribuir amb els teclats i va fer la producció de l'enregistrament, que vam fer a la seva sala de màquines a Palamós un dissabte de 1995.

És música incidental, sense cap pretensió, i no arriba a la sola de la sabata de Max Sunyer o Pat Metheny, però algunes de les falques poden tenir una nova vida com a tons de trucada. Us convido a escoltar-la, descarregar-la i distribuir-la com us sembli millor.